2013-11-17 14:59:56• hírek • Kocsis Zoltán

Karácsonyi dekorációk és kedvezmények a Creative Hobby Shopban

Alig valamivel több mint egy hónap és ismét elérkeztünk legfontosabb és legszebb ünnepünkhöz, a karácsonyhoz. Ilyenkor találkozik a család, igyekszünk meglepni egymást egy-két aprósággal, kedves ajándékkal.

Nem csak mi, de környezetünk, házunk, lakásunk is ünneplőbe öltözik. Amennyiben mi magunk készítjük el a dekorációt, annál bensőségesebb a hangulata. Ebben segíthet Szatmár megye egyetlen hobbiüzlete, a Creative Hobby Shop!

A hobbiüzlet elsőként kínálja az adventi koszorúhoz szükséges kellékeket, sőt az elkészítésben is segít. Több méretű adventi koszorú alap, gyertyatüske, gyertya, szárított, illetve színes dekoráció közül válogathatod össze az ízlésednek legmegfelelőbbet.

Fadobozok és festékek, pácok, gyertyák és rizspapírok, gyöngyök és félkész dekorációk - a Creative Hobby Shopban minden olyan kelléket megtalálsz, amelyre szükséged lehet ahhoz, hogy autentikus és egyedi módon díszíthesd fel lakásokat, ajándékozd meg szeretteidet.

A Creative Hobby Shop azonban nem csak egyedi ajándékok hozzávalóival, hanem kedvezménnyel is vár hétfőtől: november 18-tól egy héten át 25%-os árengedménnyel lehet megvásárolni a gyöngyöket és az ékszeralkatrészeket. Nem ez az egyetlen akció azonban, amire a vásárlók számíthatnak: karácsonyig több meglepetéssel szolgál még a Creative Hobby Shop.

Térj be tehát a Szamárnémetiben,a Kazinczy (Stefan cel Mare) utca 2. szám alatt található Creative Hobby Shopba, engedd szabadjára kreativitások és lepd meg szeretteid és önmagad néhány igazán egyedi a dekorációval, ajándékkal.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: